Pakketten

Meet en weet pakket 

 • - Setup Google Analytics en Google Tag Manager (gratis programma’s van Google)

   - Uitsluiten van eigen verkeer naar de website

  - Meten van 3 belangrijke doelen

  - Meten van uitgaande links

  - Meten van 4 knoppen

  - Meten in hoeverre personen naar beneden scrollen op de pagina

  - Meet of er op Youtube video's op je website geklikt wordt

  - Komt er genoeg verkeer binnen op de website - SEO score

  - Voldoe aan de EU regelgeving

  *Prijs is van toepassing op een informatieve website


  € 399,-

  Jij meet en weet straks wat bezoekers doen

  Bestel nu

  Google Tag Manager voor webshops

 • - Implementatie Google Tag Manager

  - Implementatie Google Analytics

  - Controle koppelingen Adwords etc.

  - Meet alle stappen in het bestelproces

  - Alle stappen tot betrouwbare informatie

  € 0,-

  Meer succesvolle checkouts

  Zet de vrijblijvende eerste stap

  I’m delighted to recommend Jan to anyone who is looking for Google Tag Manager implementations. I had the pleasure of training Jan in our GTM Essentials training and see his work in action (through a series of real implementations). I’m confident he will be able to help any future clients with his skills.

  J. Juenemann - Founder Measureschool

  Google Analytics en Google Tag Manager


  Heeft uw bedrijf een boekhouder? Je erkend de waarde van een boekhouder? Cijfers vertellen over de gezondheid aan van het bedrijf. Je kent misschien wel het onbehaaglijke gevoel als je midden in een project zit, en nog niet precies weet hoe het project er voor staat. En je gevoel over de winstgevendheid van een project kan soms heel anders uitvallen als je de daadwerkelijke cijfers ernaast legt. En cijfers kunnen interessante, leuke en waardevolle informatie doorgeven. Maar wat heeft dat te maken met de webste? Laat me het straks uitleggen.


  Een boekhouder aannemen

  Dat was de vraag waar een vriend van me mee worstelde. Binnen een bedrijvenkring ontmoette hij Jelle. Jelle is een persoon die zakelijke adviezen geeft maar ook in de praktijk laat zien dat hij het toepast. Hij gaf het volgende advies: Een boekhouder verdient het meeste geld voor het hele bedrijf. Dat advies was natuurlijk iets overdreven. Maar de strekking was duidelijk.


  Website kliks

  Kliks op de website kan je meten. Dat wist je. Laten we samen aan de slag gaan om de klik om te zetten naar waardevolle informatie. Alsof je met de boekhouder de cijfers van een laatste project doorneemt.

  We kijken bijvoorbeeld naar informatie op de website die waardevol is voor jouw. 


  Link naar een email zijn bijvoorbeeld waardevol. Je hebt er bijvoorbeeld 10 e-mail adressen op de website staan. Maar op welke klikken ze?


  En wat dacht je van die video op de website. Je hebt veel geld spendeert aan de video, maar wordt die ook bekeken? En wist je dat dat je groepen bezoekers van een pagina kan verzamelen en die vervolgens benaderen via Adwords?


  Jouw bedrijf is uniek. Cijfers die waarde aantonen zijn echter algemeen voor veel bedrijven. Daarom is het vrij snel te achterhalen welke cijfers voor jouw belangrijk zijn. 

  100% tevredenheidsgarantie

  Met dit pakket ga je informatie verzamelen die jij waardevol vind. Daar sta ik volledig achter. Daarom kan ik een tevredenheidgarantie geven. Want mocht u 45 dagen na installatie van mening zijn dat de inzichten niet waardevol zijn voor uw bedrijf, dan krijgt u het volledige bedrag zonder aarzeling terug gestort. 

  arrow_drop_up arrow_drop_down