Hoger in Google - Na deze SEO Check weet je hoe

Dure website zonder bezoekers? De SEO check legt pijnpunten bloot. De website wordt technisch beter. Nu nog bezoekers: Zoekwoorden laten hoe mensen zoeken. Dit is de meest belangrijke stap naar meer verkopen via internet. In september is de eerste volgende plek beschikbaar, neem dus vandaag nog contact op.

SEO check & Zoekwoordenonderzoek

SEO check

 • - Code vs tekst

  - Laadtijd meten

  - Vergelijking met één concurrerende website

  - Is je website veilig?

  - Zoekwoorden + volume

  - Staan zoekwoorden op de juiste plek?

  - Is de website internationaal geschikt?

  - Linkbuilding controleren

  - Advies Google Adwords

   299,-

  Je competitie één stap voor

  Vraag aan

  SEO screening

 • Reageer en ontvang binnen één dag reactie of uw website in aanmerking komt voor een SEO Scan

  0,-


  Vraag aan


  Reageer vandaag nog:

  Zoekwoorden zijn belangrijk. Super belangrijk eigenlijk. Want weet jij welke woorden mensen gebruiken om te zoeken in Google? Typen mensen ‘Schilder gezocht’ of ‘Schilders gevraagd’? In dit geval zit daar een groot verschil tussen. De ene combinatie krijgt wordt veel vaker gezocht dan de andere. Jij krijgt inzicht in welke woorden jou (potentiële) klanten gebruiken.


  De plek van zoekwoorden. Staan de zoekwoorden momenteel op je juiste plek op jouw website? Zet je een zoekwoord in een paragraaf, dan heeft dat weinig zin. Na de scan weet je waar de zoekwoorden wel moeten staan.


  Links zorgen voor autoriteit. Link binnen de website, en links naar je website zijn één van de belangrijkste factoren voor Google. Veel links betekent een hoge autoriteit. Na de scan weet je de autoriteit van jouw website, en wat er verbetert kan worden.


  Laadtijd is één van de factoren om te scoren in Google. Dat moet dus gemeten worden.


  Veiligheid en privacy is belangrijk voor bezoekers en Google. Is dit juist geïmplementeerd op de website?


  Concurrent in Google volgen? Ook daarvoor voor is het nodig dat je groepjes zoekwoorden noteert. Per zoekwoord kan je zien hoe jij ten opzichte van je concurrent scoort. Jij krijgt uitgelegd hoe je dit kan meten. Of je kiest voor een maandelijks rapport (de extra kosten daarvan in overleg)


  Concurrenten en hún website. Ken je een concurrent die je regelmatig tegenkomt op Google? Wat doen ze goed en zijn er dingen die je hetzelfde kan doen? Zijn er bijvoorbeeld zoekwoorden waarop ze gevonden worden. Hoe doen ze dat? In de SEO scan gaan we daarom een vergelijking aan met één website.


  Taal. Alleen een andere taal op jouw Nederlandse website is niet genoeg om gevonden te worden in een buitenlandse versie van Google. Je krijgt dus advies of de code en structuur van de website goed genoeg is.


  Internationaal in Google of Baidu? Hoe scoor jij in bijvoorbeeld de Italiaanse versie van Google? Resultaten zijn per land heel verschillend.


  Zelf heel gericht aan de slag. Met één groot verschil. Je weet nu welke strategie je moet hanteren. Met deze SEO scan maak je één van de belangrijkste stappen om echt te gaan verkopen via internet

  Een SEO check is een momentopname om te zien of je website de juiste dingen doorgeeft aan Google. Met dit pakket ga je gericht aan de slag om hoger in de resultaten van Google te komen

  Reageer vandaag nog

  100% tevredenheidsgarantie


  Niet goed geld terug

  Omdat ik overtuigd ben dat de aanbevelingen waarde hebben. En dat deze ook waardevol zijn voor u! Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd nadat we gestart zijn. Het volledige bedrag wordt zonder aarzeling gestort.

  Kijk verder dan oplossingsgerichte zoekwoorden, en kijk naar zoekwoorden die problemen van klanten aanwijzen. De maandelijkse zoekopdrachten voor "plaatsnaam + taxi" hielpen Uber te kiezen in welke stad ze moesten starten.

  Rand Fishkin - MOZ

  Bestaande en nieuwe websites

  De SEO check is geschikt voor bestaande en nieuw te bouwen websites. 

  Start daarom vandaag nog. De SEO check en zoekwoordenonderzoek gaat jouw website ingrijpend verbeteren

  arrow_drop_up arrow_drop_down