Stel een vrijblijvende vraag
Contact

Page content

Dronten

Een prachtige schaatsbaan, een goede treinverbinding en een gezellig centrum. Dronten is een prachtige plek om te wonen en heeft potentie om te groeien.

Laatst liep ik met mijn gezin in het winkelcentrum. Het viel toch op dat er best wat winkels zijn verdwenen. Gelukkig komen er ook weer nieuwe bij. Maar ben je het met me eens dat we willen dat die winkels blijven? Laten we daarom nadenken hoe winkels en bedrijven klanten kunnen bereiken. Graag neem ik je mee in deze korte introductie op de werkzaamheden van ons bedrijf.

Vakgebied en aanbod voor regio Dronten: SEO scan

Weet je al ongeveer wat SEO is? Misschien vind je dan deze pagina over de SEO scan interessant.
Maar misschien ben je nog niet helemaal bekend met SEO. Om het overzicht te bewaren en strategie te bepalen is het misschien handig eerst verder te lezen.

Wat is SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Deze search engine is in Nederland voor negenennegentig van de honderd keer Google. Het betekent dus dat je de website optimaliseert voor Google.

Dit is de basis van een goede online strategie. Want voordat je gaat adverteren op Facebook of Google is het nuttig de website op de achtergrond voor je te laten werken. Als je de basisinrichting van de website goed organiseert, dan ga je gevonden worden op woorden die mensen zoeken in Google. En daar komen we direct bij een belangrijk punt. Want hoe weet je welke woorden personen gebruiken als ze zoeken? Daar ga ik dieper op middels het volgende artikel over de SEO scan.
Of wil je zelf aan de slag. Lees dan eens dit artikel. Deze wordt steeds voorzien van updates zodat je steeds een stap verder kan.

SEO is dus dus basis. En het is de langetermijnstrategie. Maar het kost wel wat tijd voordat je gevonden wordt in Google. Dus, wat als je stap verder wilt, of je wilt sneller aandacht?

Vakgebied Google Adwords – regio Dronten

Om via SEO gevonden te worden op bepaalde zoekwoorden is er soms wat tijd nodig. Daarnaast worden de organische (niet betaalde) resultaten steeds verder naar onder in de resultaten getoond. Voor webwinkels, internationale bedrijven of toeristische activiteit is het dus zinvol om adverteren in Adwords. Lees met me mee om te zien of het ook voor jouw bedrijf zinvol is.

Google Adwords en de zeilboot

Een zeilboot. Zeilen. Lijnen om het zeil te trimmen. Je hebt er vast een beeld bij. Wat gebeurt er als je gaat zeilen zonder ervaren bemanning? Google Adwords is vergelijkbaar. De inrichting heeft structuur nodig om de goede richting in te gaan. Laat je Google Adwords vrij, dan ga je net als dat zeilschip alle kanten op. Je werkt niet efficiënt en dat kost je veel zuurverdiend geld.

Bij het nadenken over Google Adwords moet dus ook worden nagedacht over budget. De inrichting heeft tijd en energie nodig. Want zodra Google Adwords goed ingericht is, dan krijg je wind in de zeilen!

Overweeg je aan de slag met Google Adwords. Laten we samen dieper ingaan op de mogelijkheden.

Google Adwords uitbesteden?

Google Adwords is het programma van Google om advertenties te vertonen in Google, Youtube, Apps, nieuwssites zoals nu.nl enz. enz. Het is wereldwijd het grootste advertentieplatform en dit is waar Google zoveel centen mee verdient.

En zoals je ziet komen de advertenties steeds prominenter in beeld binnen de zoekresultaten:

 

Om jezelf vindbaar te maken in Google is Google Adwords in sommige gevallen een tool waar je niet omheen kan. Maar wil je je zuurverdiende centen aan Google gaan geven?
Daarom is het belangrijk te inventariseren of Adwords voor jouw de beste oplossing is.

Wil je starten of ben je al gestart? In een gratis check kan ik uw account en situatie bekijken. Daarbij kunnen wij snel bepalen of u op de goede weg bent.

Vakgebied en aanbod voor regio Dronten: Social Media advertising

Iedereen is actief op social media. Maar heb je social media advertising ook al succesvol ingezet voor jouw bedrijf?
Welk boodschap past het best bij welk kanaal. En met welke kanalen moet je überhaupt starten? Laten we samen kijken hoe je kan starten.

Aanbod regio Dronten: Online websitegedrag meten met Google Analytics en Google Tag Manager

Meet dingen die anderen niet meten. Dat kan met Google Tag Manager. Je kan knoppen, Youtube video’s en bijvoorbeeld het scrollen op een pagina meten. Dat geeft inzichten die niet standaard in Google Analytics te vinden zijn. Terwijl deze inzichten ook bij een informatieve website hartstikke interessant zijn.

Voor informatieve websites is een starterspakket samengesteld. Volg deze link voor meer informatie.

Voor een webwinkel is het vanzelfsprekend dat bezoekersgedrag gemeten wordt. Met de Enhanced Ecommerce module zijn de stappen van winkelwagentje tot aankoop te volgen. Maar met behulp van de datalayer is er nog veel meer te zien. Voor een implementatie van Google Tag Manager, Google Analytics en Google Adwords komen wij graag bij u langs voor een gesprek.

Tevredenheidsgarantie

Op de beginpagina van deze website staat een tevredenheidsgarantie. Om dit te kunnen garanderen wordt veel tijd besteed aan het lezen van online artikelen, masterclasses maar ook cursussen. Zodat wij met vertrouwen een langdurige relatie met klanten aan kunnen gaan.

Online marketing Bureau – Dronten

Zoals je ziet is ons vakgebied heel divers. En soms heb je dus iemand nodig om tot ideeën te komen. Iemand uit de regio die vlakbij woont en geen kilometers hoeft te rijden. Je kan je zuurverdiende centen immers wel beter inzetten. Lelystad is voor ons vlakbij en we zijn regelmatig in de buurt. Bel dus gerust of stuur een mailtje.

Comment Section

0 reacties op “Dronten

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.