Stel een vrijblijvende vraag
Contact

Page content

Emmeloord

Online Marketing Bureau Emmeloord voor SEO | Google Adwords | Social Media

Emmeloord wereldwijd bekend om SEO, Adwords en Social Media. Nee, natuurlijk is dat niet de reden. Het zijn de boeren die Emmeloord wereldberoemd maken. En de rol van eerdergenoemde SEO, Adwords en Social Media. Daar kom ik straks op terug, maar dan heb ik eerst een vraag:

Is SEO (Search Engine Optimization), Google Adwords of Social Media op dit moment relevant voor uw bedrijf?

Dat is namelijk wat wij als online marketing bedrijf aanbieden. Wellicht is een korte toelichting van de vakgebieden gemakkelijk, zodat we het over hetzelfde hebben.

Vakgebied en aanbod voor regio Emmeloord: SEO scan

Aan de bar van hotel van der Valk is een oudere zakenman verwikkeld in een amusant gesprek met de jongere barman. De barman vertelt over het feit dat hij van opleiding is gewisseld en nu piloot bij de KLM wil worden. De zakenman heeft vele kilometers gevlogen en vervolgen ze het gesprek met interesse. Je denkt nu vast, heb jij dat hele gesprek zitten beluisteren? Ja helaas, ik moet toegeven dat mijn vrouw en ik dat overkwam. De lounge was verder leeg en de twee trokken de aandacht door de leuke manier van praten. Terugkomend op de zakenman. Hij reisde over de hele wereld maar kwam naar Emmeloord voor de aardappelen. De boeren in Emmeloord behoren tot de beste in de wereld. En dat komt omdat ze door kennis en geduld de beste aardappelrassen weten te kweken. Maar ook de snelheid en efficiënte is hoog. Als de boer bijvoorbeeld in de zomer het gras niet snel genoeg maait, dan heeft hij te weinig hooi voor de winter. In de zomer is er dus haast bij het droge gras snel te maaien. Met name droog gras – want een bui is niet ver weg in de Nederlandse zomers.

SEO toepassen zoals die boer

SEO staat voor Search Engine Optimization. Deze search engine is in Nederland voor 99 van de honderd keer Google. Het betekent dus dat je de website optimaliseert voor Google. Net als die boer heb je daar voor nodig:

– Kennis: De juiste gegevens op de juiste plek
– Geduld: Optimalisatie is afhankelijk van meerdere factoren, en heeft dus wat tijd nodig
– Snelheid: Als je de concurrent een stapje voor bent door het plaatsen van bijv. een artikel, dan kan je met dat ene artikel scoren in Google. En dat geld vaak voor langere tijd. Er is dus ook snelheid nodig.
– Efficiëntie: Je moet efficiënt zijn en het werk op de juiste manier verdelen. Wat kan je zelf, en wat kan het marketing bureau hier in betekenen

Om dit in praktijk te brengen is een SEO scan een goede manier om te starten. Lees meer

Maar is nog meer mogelijk.

Vakgebied en aanbod voor regio Emmeloord: Google Adwords onderhoud

Snelheid als een suikerbiet die naar Groningen moet. Als de suikerbieten volgroeid zijn, dan moeten ze naar de fabriek! En het maakt niet uit hoe ze er komen, als ze er maar komen. En heeft één van de machines een storing, dan moet die snel weer aan de praat zijn want als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Dit was een uitspraak van een planner die ik goed kende. En hij mocht deze uitspraak graag gebruiken.

Google Adwords toepassen

Google Adwords is het programma van Google om advertenties te vertonen in Google, Youtube, Apps, nieuwssites zoals nu.nl enz. enz. Het is wereldwijd het grootste advertentieplatform en dit is waar Google zoveel centen mee verdient. Om snel boven in de resultaten van Google te verschijnen heb je Google Adwords nodig. Heb je al eens met Google Adwords gewerkt? Of iets over gehoord? Dan krijg je het snel over de kosten. Laat me er meer over vertellen.

Google Adwords is een span paarden

Zo, wat bedoel ik met die titel? Een span paarden stuur je aan door de paarden op de goede manier in het span te zetten. En daarna stuur je ze goed aan met behulp van de teugels. Je kan je voorstellen als je er een paard tussen zet die totaal niet gewend is aan teugels, het lopen in een span en daar bovenop ook nog eens een bijzonder karakter heeft. Je tochtje met je kar met dit span paarden ervoor kan nog weleens bijzonder aflopen.
Google Adwords heeft op die manier een goede structuur nodig. Is de structuur goed, dan kan Google Adwords nog een hele belevenis worden! In de positieve zin.

Vakgebied en aanbod voor regio Emmeloord: Social Media coaching

Over social media kan ik een boek schrijven. Kort door de bocht kan ik helpen met het kiezen tussen de juiste kanalen en de manier waarop je adverteert op die kanalen. Bijv. de Facebook starterscursus. Liefst vertel ik persoonlijk wat we daarin kunnen betekenen.

Vakgebied en aanbod voor regio Emmeloord: Online websitegedrag meten

Meet dingen die anderen niet meten. Dat kan met Google Tag Manager. Je kan knoppen en Youtube video’s meten. Maar ook bijvoorbeeld het scrollen door een bezoeker op een pagina. Dat geeft inzichten die niet standaard in Google Analytics te vinden zijn. Terwijl deze inzichten ook bij een informatieve website hartstikke interessant zijn. Voor informatieve websites is een starterspakket samengesteld. Volg deze link voor meer informatie.

Voor een webwinkel is het vanzelfsprekend dat bezoekersgedrag gemeten wordt. Met de Enhanced Ecommerce module zijn de stappen van winkelwagentje tot aankoop te volgen. Maar met behulp van de datalayer is er nog veel meer te zien. Voor een gesprek over de implementatie van Google Tag Manager, Google Analytics en Google Adwords komen wij graag bij u langs.

Tevredenheidsgarantie

Op de homepage staat een tevredenheidsgarantie. Om dit te kunnen garanderen wordt veel tijd besteed aan het lezen van online artikelen, masterclasses en cursussen. Zodat wij met vertrouwen een langdurige relatie met klanten aan kunnen gaan.

Online marketing Bureau – Emmeloord

Zoals je ziet is ons vakgebied heel divers. En soms heb je dus iemand nodig om tot ideeën te komen. Iemand uit de regio die vlakbij woont en geen kilometers hoeft te rijden. Je kan je zuurverdiende centen immers wel beter inzetten. Emmeloord is voor ons vlakbij en we zijn regelmatig in de buurt. Bel dus gerust of stuur een mailtje.

Comment Section

0 reacties op “Emmeloord

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.