Stel een vrijblijvende vraag
Contact

Page content

Lelystad

Bataviawerf op zondagmiddag. Dat is mijn eerste gedachte aan Lelystad. Als kind zag ik het schip ‘de Batavia’ langzaam vorm krijgen. Het houten geraamte zag er indrukwekkend uit. De dikke balken die met de hand gezaagd en bewerkt werden door een ruig uitziende man met een dikke baard. De dwarsspanten en langspanten zorgden ervoor dat ‘de Batavia’ een stevig schip werd. Zo betrouwbaar dat het de golven van de wereldzeeën kon weerstaan. Maar voordat we het vergeten gaan over naar iets heel anders. Je bent namelijk terecht gekomen op een pagina van een bedrijf. Maar er is misschien toch een link tussen dat geraamte van een schip en onze werkzaamheden. Denk je met me mee?

Flevokust Haven en Lelystad Airport

We maken een sprong in de tijd naar het heden. Flevokust Haven en Lelystad Airport worden werkelijkheid. Dat betekent kansen voor bedrijven. En dus mensen die we willen bereiken. Dat kan doormiddel van SEO, Google Adwords en social media. Net zoals bij het eerdergenoemde geraamte van een schip is structuur hierbij van het grootste belang. Vandaar deze introductie van werkzaamheden die wij aanbieden.

Vakgebied en aanbod voor regio Lelystad: SEO scan

Een dagje zwemmen in de Koploper in Lelystad. Onderweg passeerden we de borden met informatie over de aanbouw van Flevokust Haven. En als bewoner uit de regio weet ik natuurlijk over de plannen van Schiphol voor Lelystad Airport.
Beroepsmatig denk ik dan op de achtergrond aan alle bedrijvigheid wat dat met zich mee brengt. En de rol die internet daarbij speelt. Het zullen immers internationaal opererende bedrijven zijn die hier naar aangetrokken zullen worden. En daarmee komen we terecht bij het eerste gedeelte van online marketing. Een vak waar ik me dagelijks mee bezig houdt.

Wat is SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Deze search engine is in Nederland voor negenennegentig van de honderd keer Google. Het betekent dus dat je de website optimaliseert voor Google.

Dit is de basis van een goede online strategie. Want voordat je gaat adverteren op Facebook of Google is het nuttig de website op de achtergrond voor je te laten werken. Als je de basisinrichting van de website goed organiseert, dan ga je gevonden worden op woorden die mensen zoeken in Google. En daar komen we direct bij een belangrijk punt. Want hoe weet je welke woorden personen gebruiken als ze zoeken? Daar ga ik dieper op middels het volgende artikel over de SEO scan.
Of wil je zelf aan de slag. Lees dan eens dit artikel. Deze wordt steeds voorzien van updates zodat je steeds een stap verder kan.

SEO is dus dus basis. En het is de langetermijnstrategie. Maar het kost wel wat tijd voordat je gevonden wordt in Google. Dus, wat als je stap verder wilt, of je wilt sneller aandacht?

Vakgebied Google Adwords – regio Lelystad

Om via SEO gevonden te worden op bepaalde zoekwoorden is er soms wat tijd nodig. Daarnaast worden de organische (niet betaalde) resultaten steeds verder naar onder in de resultaten getoond. Voor webwinkels, internationale bedrijven of toeristische activiteit is het dus zinvol om adverteren in Adwords. Lees met me mee om te zien of het ook voor jouw bedrijf zinvol is.

Google Adwords en de zeilboot

Een zeilboot. Zeilen. Lijnen om het zeil te trimmen. Je hebt er vast een beeld bij. Wat gebeurt er als je gaat zeilen zonder ervaren bemanning? Google Adwords is vergelijkbaar. De inrichting heeft structuur nodig om de goede richting in te gaan. Laat je Google Adwords vrij, dan ga je net als dat zeilschip alle kanten op, en dat kost je veel zuurverdiend geld.

Bij het nadenken over Google Adwords moet dus ook worden nagedacht over budget. De inrichting heeft tijd en energie nodig. Want zodra Google Adwords goed ingericht is, dan krijg je wind in de zeilen!

Overweeg je aan de slag met Google Adwords. Laten we samen dieper ingaan op de mogelijkheden.

Google Adwords uitbesteden?

Google Adwords is het programma van Google om advertenties te vertonen in Google, Youtube, Apps, nieuwssites zoals nu.nl enz. enz. Het is wereldwijd het grootste advertentieplatform en dit is waar Google zoveel centen mee verdient.

Om jezelf vindbaar te maken in Google is Google Adwords in sommige gevallen een tool waar je niet omheen kan. Maar wil je je zuurverdiende centen aan Google gaan geven?
Daarom is het belangrijk te inventariseren of Adwords voor jouw de beste oplossing is.

Wil je starten of ben je al gestart? In een gratis check kan ik uw account en situatie bekijken. Daarbij kunnen wij snel bepalen of u op de goede weg bent.

Vakgebied en aanbod voor regio Lelystad: Social Media advertising

Iedereen is actief op social media. Maar heb je social media advertising ook al succesvol ingezet voor jouw bedrijf?
Welk boodschap past het best bij welk kanaal. En met welke kanalen moet je überhaupt starten? Laten we samen kijken hoe je kan starten.

Aanbod regio Lelystad: Online websitegedrag meten met Google Analytics en Google Tag Manager

Meet dingen die anderen niet meten. Dat kan met Google Tag Manager. Je kan knoppen, Youtube video’s en bijvoorbeeld het scrollen op een pagina meten. Dat geeft inzichten die niet standaard in Google Analytics te vinden zijn. Terwijl deze inzichten ook bij een informatieve website hartstikke interessant zijn.

Voor informatieve websites is een starterspakket samengesteld. Volg deze link voor meer informatie.

Voor een webwinkel is het vanzelfsprekend dat bezoekersgedrag gemeten wordt. Met de Enhanced Ecommerce module zijn de stappen van winkelwagentje tot aankoop te volgen. Maar met behulp van de datalayer is er nog veel meer te zien. Voor een implementatie van Google Tag Manager, Google Analytics en Google Adwords komen wij graag bij u langs voor een gesprek.

Tevredenheidsgarantie

Op de beginpagina staat een tevredenheidsgarantie. Om dit te kunnen garanderen wordt veel tijd besteed aan het lezen van online artikelen, masterclasses maar ook cursussen. Zodat wij met vertrouwen een langdurige relatie met klanten aan kunnen gaan.

Online marketing Bureau – Lelystad

Zoals je ziet is ons vakgebied heel divers. En soms heb je dus iemand nodig om tot ideeën te komen. Iemand uit de regio die vlakbij woont en geen kilometers hoeft te rijden. Je kan je zuurverdiende centen immers wel beter inzetten. Lelystad is voor ons vlakbij en we zijn regelmatig in de buurt. Bel dus gerust of stuur een mailtje.

Comment Section

0 reacties op “Lelystad

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.